За нас


Информации


ASSA electronics претставува високопрофесионален сервис кој се занимава со поправка на смартфони и таблети. Сервисот е основан со една единствена цел, на највисоко ниво да ги задоволи потребите за сервис на Вашите производи.

АSSA electronics врши сервисирање на сите видови мобилни и безжични телефони, таблети, преинсталација на софтвер и тн. Нашиот сервис е опремен со најсофистицирана опрема за дијагностицирање и отклонување на дефекти за сите видови мобилни и таблети. Тоа подразбира хардверски и софтверски решенија за кои постојано се грижи нашиот стручен тим.

Со својот професионален тим кој секоја година се зголемува, Assa electronics ја стекна довербата на светските познатите брендови, кои го овластија ASSA electronics да ги поправа нивните производи со фабричка гаранција.

Вградените резервни делови се оригинални, со висок квалитет, кој постојано се залагаме да го задржиме и истиот подлежи на гаранција.

Сите сервисни интервенции ги вршиме во најкраток можен временски рок, повикувајќи се на неопходноста на Вашиот мобилен телефон или таблет.